Cum să faci sport corect și eficient în timpul sarcinii ca să ai energie, naștere ușoară și recuperare rapidă?

 

Ești gravidă și ai vrea să faci sport însă nu știi ce fel de exercițiu fizic este permis? Apar multe schimbări în corpul tău și nu știi cum să le faci față? Îți dorești o naștere blândă? 

Permite-mi să-ți fiu alături pe parcursul acestui curs pe care l-am creat pentru a te ajuta să te simți bine pe parcursul sarcinii și să te pregătești pentru naștere.

Fă un bine și altei gravide! Dă SHARE pe Facebook.

Te abonezi (gratuit) la acest curs și …

Despre mine și povestea mea cu sportul

Hello mama,

Sunt Ramona și cred că “meseria” de mamă este cea mai dificilă și extraordinară dintre toate. Am 2 băieței, unul născut prin cezariană și cel de al doilea născut vaginal (o să afli în curs ce m-a ajutat să pot naște natural după cezariană).

Sunt o persoană activă, pasionată de fitness, pilates și yoga și de lucrul cu femeile. În timpul primei sarcini am renunțat la sport din cauza lipsei de informație – frica de a nu afecta sarcina. Asta mi-a adus frustare, nemulțumire și o stare generală nu tocmai bună (și multe kg în plus).

Cred că sarcina este o perioadă unică când obiceiurile sănătoase de viață pot fi adoptate și menținute.

Înainte de a doua sarcină am schimbat macazul.

M-am educat: mi-am luat certificatul internațional de instructor fitness prenatal și postanatal. Am completat mai apoi cu certificarea de instructor prenatal Yoga, educator prenatal, Hypnpbabies Hypno-Doula, doula la naștere și postpartum, educator perinatal, Birth Story Listener, (în formare) consultant în alăptare. 

Îmi doresc prin intermediul acestui curs gratuit să te ghidez spre a avea o sarcină activă, stare de bine generală (în toate planurile) și naștere blândă. 

Cum să faci sport corect și eficient în timpul sarcinii ca să ai energie, naștere ușoară și recuperare rapidă?

 

Ești gravidă și ai vrea să faci sport însă nu știi ce fel de exercițiu fizic este permis?

Înscrie-te gratuit cu adresa ta principală de e-mail la acest curs pentru a ști cum să te menții activă și sănătoasă în sarcină și să te pregătești pentru naștere. 

 

Dă-i un SHARE pe Facebook.